8 Marsi në Londër – 05 Mars 2020 – Women only

NATA E PARË

Oda Events Team ju prezanton mbrëmjet për muajin Mars Kushtuar ditës së Nënave në Londër si dhe Sheffield me super yjet Shkurte Gashi, Kaltrina Selimi, si dhe për herë të parë në Angli Irkenc Hyka, Astrit Mulaj dhe Alban Mehmeti, ” THE NEW GENERATION”. Pasi që interesimi ka qenë shumë i madhë vendet janë të limituara dhe hyrja bëhet vetëm me rezervime.

Tradita vazhdon Resturant Prizreni Hendon do kujdeset për ju me ushqim tradicional menu e plot Starter (Burek) mains ushqim nga skara dhe desert (Trileqe).

Çmimi për person është £50 Përfshirë Ushqim dhe Pijet Jo alkoolike.
______________________________________________________

TË DHËNAT:

ADRESA: 293-303 Fore Street, Edmonton, N9 0PD, London, United Kingdom

DATA: 05/03/2020
ORA: 18:30 – 01:00

ÇMIMI: £50 Për Person.

HYRJA: Vetëm për Zonja dhe Zonjusha.

Organizuar nga: Oda Events

Për më shum info na kontaktoni në numrat e telefonit: 07816903518 / 07885686931 / 07590551744