AACC 2nd Annual Fundraiser Event

Për here të dytë  do të mbahet Manifestim Pranveror Fundrasing (zgjerim Fondi apo Fondet që do të mblidhen në këtë event shkojn për  Fondin e Përbashket)të Komunitetit tone AACC (QKSHA) dt 21 prill ditë e shtune prej ores 7 në mbremje deri me 12 ne mesnate ne ambientet e komunitetit ne Riverdale hyrja është 30$ për të rritur kurse për fëmije të moshes 4-12 vjet 10$ do të ketë Muzike me Dj Balkan Beatz,ushqime pije freskuese dhe lojra shpërblyese Biletat nuk do te keni mundësi që t’i bleni të dera.

Për më shumë iformata këtu e keni linkun  e facebook-ut :  https://www.facebook.com/events/184322845533878/