Dita Ndërkombëtare e nënave

Dita Ndërkombëtare e nënave

Festë në nderim të nënave, dashurisë dhe përkushtimit të tyre të madh, në nderim të amësisë dhe ndikimit të nënave në shoqëri.

Në këtë ditë të madhe-
Ftojmë të gjitha, nënat, zonjat dhe zonjushat të marrin pjes në organizimin tonë, kushtuar çënjes më të çmuar NËNË.
Ju mirëpresin, anëtarët e kryesis së bashku me Kryetaren e SH.G.SH. “Nënë Tereza” & “Nermin Vlora Falaschi” dega në Heidelberg