#BlueprintsofSuccess – Edi Demaj

Bashkohuni me ne në serinë e Fjalimeve Publike me pjesëtarë të sukseshëm nga komuniteti i ndërmarrësisë, të cilat i kemi quajtur “Blueprints of Success”.

Në ngjarjen tonë të parë, e cila po organizohet nga studentët tanë të mrekullueshëm, jemi knaqësinë të kemi Edi Demaj, një profesionist nga Diaspora(Detroit, ShBA) me shumë përvojë në fushën e Ndërmarrësisë dhe Invocionit. 

Aktiviteti inspirues mbahet më 13 Mars 2019, nga ora 13:00 në kampusin e Kolegjit Amerikan në Kosovë, tek Libraria e Studentëve. Për më shumë info, kliko këtu.