BONEVET Kampi Veror

Kampi Veror është një program për fëmijë nga Kosova dhe Diaspora, prej 7 – 18 vjeç. Kjo platformë është një aventurë verore që krijon lidhje të reja mes teknologjisë dhe natyrës, artit dhe krijimtarisë, argëtimit dhe edukimit.

Kampi organizohet nga Hapësira Krijuese BONEVET.

Hajde n’kamp, krijo raketën, luaj lojra, bon shoqni t’re e kalo momentet ma t’bukura të ksaj vere! Përjeto verën me histori t’veçanta të cilat ke me i kujtu gjithë vitin!

Kampi është programi ma i mirë për t’gjithë ju krijuesit që vini nga Kosova e Diaspora!

Kampistët gjatë kësaj aventure verore jo veç që do të argëtohen e festojnë, por kanë me kriju lidhje të reja mes teknologjisë dhe natyrës, artit dhe krijimtarisë, argëtimit dhe edukimit.

Vizito webfaqen www.kampiveror.bonevet.education e kupto gjithçka rreth këtij programi, ose na ndiq në faqen special në Facebook – https://www.facebook.com/BONEVETKampiVeror/

#KNAQUnKAMP #KRIJOnKAMP