Prezantim i librave të autores shqiptaro-kanadeze Teuta Tarelli

Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze në Toronto më 26 mars 2017, në orën 11:00, në ambientet e selisë së shoqatës në Toronto, zhvillohet prezantimi i dy librave për fëmijë, shkruar nga autorja shqiptaro-kanadeze, Zj. Teuta Tarelli dhe botuar nga Shtëpia Botuese “In Our Words Inc.” (inourwords.ca).
Më shumë detaje për librat, si edhe nje biografi të autores do të gjeni në faqen e SHBSHK më poshtë: http://albcan.ca/alb/?p=3120