Çmimi “Mërgimtari i vitit” Ditë e Diasporës

Në kuader të Ditës së Diasporës, më 02,Gusht,2017,që ligjerishtë si Dita e Diasporës dhe Mërgatën.

Ministria e diaspores nëpër mjetë propozimev të ndryshme dhe komisoin për vlersim ndanë çmimet “Mërgimtari i viti”për të arriturat e pjesëtarvë të Diaspores në fusha të ndryshme.