Into the Park Festival

Into the Park Festival,gjatë ditvë të diasporës në bashkëpunimë me ministrin e diasores shfaqë kto  filma në parkun e qyteti:  Më 14-15 korrik 2017“Into the Park Festival 2017” vjen sivjet me 48 orë muzikë dhe me dy skena – njëra në parkun e qytetit të Pejës “Karagaç” – dhe tjetra gjendet në kilometrin e 4-t me pamjen piktoreske, afër
atraksionit turistik Zip Line, ku do të performojne Dj kosovarë dhe të huaj për 48 orë. Festivali
“Into the Park” zhvillon edicionin e tij të gjashtë. Edhe njëherë tenton që muzikën alternative
kosovare dhe atë të huaj ta promovojë para audiencave më të mëdha, si dhe atraksionet turistike
malore nga Peja, si Zip Line, Via Ferrata dhe Parkun e Aventurave.