Darka vjetore nga AAWO

Albanian American Women’s Organization. Motrat Qiriazi. NYC Non profit organizonë Darken vjetore me rastin me 7 dhe 8 Mars ditës së Mësuese dhe diten e gruas. Darka fillon në orën 17:00 në Gradens Battery. Në këtë mbrëmje do të ndahen edhe çmimet për gruan e vitit Merita Halili, mësuasja e viti Vjosa Nikçi dhe çmimi i karrieres Baherije Bytyqi. Kjo mbrëmje do shoqërohet edhe nga një koncert që do mbahet nga këngëtarja e mirënjohur e muzikës së lehtë shqipe Merita Halili dhe orkestra Raif Hyseni. I ftuar është edhe këngëtari Ludmilla Baballeku.

Rezervimi i biletave për këtë mbremje bëhet deri me datë 3 mars 2018.

Për çdo informat këtu e keni linku e Facebook-ut https://www.facebook.com/events/184199622317532/  ,