Beta

Instituti Zviceran i Studimeve Shqiptare - ISEAL

Rue de la Pontaise 11, 1018 Lausanne, Switzerland
Gjejë në hartë
  • 11

    Ngjarje
  • 4

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

ISEAL-i ka për qëllim zhvillimin dhe forcimin e lidhjeve ndërmjet Zvicrës dhe shqiptarëve, ndihmën për integrimin e shqiptarëve në Zvicër, që të bëhet një partner i njohur prej autoriteteve të Zvicrës, Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, për të gjitha çështjet në lidhje me komunitetin shqiptar të Zvicrës, si dhe të shërbejë si pikë referimi për vende të tjera ose organizata ndërkombëtare që interesohen për çështjet shqiptare.

Statutet
Fryt vitesh mendimi, statutet e ISEAL-it janë miratuar zyrtarisht nga anëtarët themelues më 8 dhjetor 2007 në Lozanë.
Statutet ISEAL-it janë pranuar nga autoritetet federale më 25 mars 2008.

Detajet

Viti i themelimit
2007
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Advocacy
Technical Assistance/Capacity Development
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter

Ngjarjet

Shkrimet