DiasporaFlet n’Detroit

Pas takimeve me shqiptarët në Washington D.C. dhe New York, Germin më 24 maj 2017, organizon ngjarjen DiasporaFlet n’Detroit, e cila ka për qëllim të takimin me komunitetin shqiptaro-amerikan, për të diskutuar rreth të drejtave sociale dhe politike të diasporës.

Koha: 24 maj 2017, duke filluar nga ora 19:30 deri në ora 21:00

Lokacioni: 1420 Washington Blvd 3rd Floor Detroit, MI 48226

Kjo ngjarje organizohet në bashkëpunim me Etrit&Edi Demaj dhe Elisa Milale.