Dita e flamurit Staten Island NY

Komunitetit Shqiptaro-Amerikan në mbledhje të fondeve për Mark Kepi për asamblenë e shtetit të New York.

Festimi i 107 vjetorit të shpalljes së pavarësisë. Performues në këtë mbrëmje me muzikë live do të jenë: Nazife Bunjaku, Agron Maqellara, Valdet Luka dhe Alma Velaj. Muzika nga Ilir Gjeçbritaj.

Çmimi i biletave do të jetë$130, ndërsa për fëmijët deri në 10 vjeç $70. // OPEN BAR.

 

Doors open: 7pm – 12am

 

Këtë vit Shoqata Atdhetare Dibra u bashkohet shoqatave të tjera për të festuar Ditën e Flamurit bashkë ashtu siç duhet të jemi gjithmonë. Për më shumë informata kontaktoni 646-853-8088 —