Mbrëmje Festive me Rastin e Festës së Pavarësisë – Toronto

Organizohet mbrëmje me rastin e festës e 107 vjetorit të Pavarësisë në Chateau Le Jardin në Toronto.
Për muzikën në këtë mbrëmje do të përkujdesen: Shkurte Fejza, Gresa Behluli dhe Poni.
Hyrja do të jetë $110 për të rritur, ndeërsa për fëmijë 3-12 vjeq $60. Dyert hapen në ora 6:30pm.
Për më shumë info klikoni linkun e Facebook: https://www.facebook.com/events/553040995517636/