Dita e Pavarsisë në Connecticut

Ftoheni të merrni pjesë në koncertin i cili organizohet për Ditën e Pavarsisë me yjet Shqiptare Eli Fara, Ylli Baka, and Irma Libohova.

Biletat: Të rriturit: $90.00/ Fëmijët $50.00

Konfirmi ardhjen sa më shpejtë tek www.imalbanian.com dhe pastaj thërrisni Anisën (508) 963-0641 para se biletat të shiten.

Për më shumë informata: https://web.facebook.com/events/1881561108738426/