Festa e Flamurit në Virgjinia

Në vazhdimësi të traditës së bukur që është krijuar tashmë në komunitetin e Uashington-it, Virgini-as dhe Baltimore-s, Organizata Kombëtare Shqiptaro-Amerikane në DC (AANO DC), Vatra DC, Çameria, Akademia Shqiptaro-Amerikane (ASHA), Grupi i Profesionistëve Shqiptarë në DC si dhe aktivistë të tjerë kanë kënaqësinë të ftojnë të gjithë bashkëatdhetarët dhe dashamirësit e komunitetit Shqiptaro – Amerikan për të festuar së bashku Ditën e Flamurit, të Shtunën, në datën 3 Dhjetor 2016, ora 18:00 – 01:30.

*Rezervimi duhet të bëhet deri të Premten 25 Nëntor!

* RESERVATIONS: Pagesa duhet të bëhet në emër të: AANO Washington DC

* Dërgoni pagesën tek: Valbona Selimaj at 19285 Winmeade Drive, Leesburg, VA 20176

* Pyetje: Kontakto përmes e-mail: [email protected] ose telefoni Valbona tek (703) 870 – 1382

Për më shumë informata: https://web.facebook.com/events/550781985113135/