Federata Shoqatave Shqiptare Greqi organizon ekskursion një ditor Athinë

Të dielën 22 Prill 2018, organizohet ekskursion një ditor Athinë – Lutraki – Liqeni Dhoksa – Athine. Pejsazhi dhe natyra perreth liqenit Dhoksa, e bejne zonen te konsiderohet nga shume si Zvicra korintiane e Greqise. Rezervimet bëhen deri në datën 18 Prill, paraprakisht në nr. e telefonit 6978786150. Kosto 15 euro/person. Ju mirëpresim që t’ia kalojmë sa më bukur edhe këtë herë.