Ditë Diasporës në Komunën e Hanit të Elezit

Komuna e Hanit të Elezit
Më 3 dhe 4 gusht 2017, në orën 19:00
Turne në futboll: SHFMU “Ilaz Thaçi – Hani i Elezit.
Më 4 gusht, në orën 16:00 -Shtëpia e kulturës “Imri Curri”- Hani i Elezit.
Koncert për bashkatdhetarët.
Më 4.8.2017, në orën 20:00
Darka për bashkatdhetarë.