Ditë e Diasporës në komune e Obiliqit

Komuna e Obiliqit për nderë të Ditvë të Diasporës, më datë 21,7,2017,në ora 18:00,organizon Manifestim kulturor, program artistik – sheshi “Aziz Zhilovoda”, Obiliq.Ftonë të gjithë bashkëatdhetaret dhe qytetaret të ju bashkangjitë neë manifestimin.