Ditë e Diasporës n’Prishtinë

Në kuadër të Ditëve të Diasporës komuna e  Prishtinës dhe Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike mbajnë aktivite të përbashkta,nësrë në mbrëmje mbahet koncert me këngetaret Dren Abazi &  Zizo & Ledri Vula.

DATA: 2 gusht 2018

ORA: 20:30

VENDI: Sheshi Zahir Pajaziti,Prishtinë