Ditët e Diasporës-Ferizaj 2019

Të dashur bashkëatdhetarë,
Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit- Ferizaj këto ditë po organizon një varg aktivitetesh kulturore e sportive në kalim të pushimeve verore për mërgimtarët tanë.
Në këtë kalendar janë veçuar disa aktivitete.