Zâ Fest III

Zâ Fest III – Programi i plotë

Edicioni III rikthehet në Theth, më 2-3-4 gusht 2019!

Artistë si Elina Dunit, Piers Faccini, Vlashent Sata, Arben Bajraktaraj, Bob Berkey, Agona Shporta dhe Don’t listen to your Neighbors apo aktivitete të përditshme si hiking, joga, panair kulinarie, kinema verore, tregime & legjenda, na presin në tre ditë që do t’i kujtojmë gjatë mes Bjeshkëve, në Theth!

Për më shumë, https://www.facebook.com/zafestival2017/.