Dr. Mario Ademaj, MD, mjeku shqiptaro-amerikan, vjen në Prishtië

Dr.Ademaj vjen nga Kalifornia, dhe nesër nga ora 09:00 do të jetë në sheshin “Zahir Pajaziti”   për të ofruar shërbime mjeksore falas për qytetarët e Kosovës. 

Shërbime: Kontroll të përgjithshëm,dhe të gjitha ilaçet komplet falas.

Data: 24 korrik 2018

Organizator: Albanian International Medical Team

Kontakti:
Dr Mario Ademaj MD ,[email protected]