Aktivitetet e Ministrisë së Diasporës në Komunat e Kosovës

23/07/2018
Ministria e Diasporës/Komuna e Gjilanit Koncert festiv për mërgatën Ansambli Shota Riza Bytyqi Ismet Bogujevci Grupi Fisnikët &Hekuran Krasniqi

Ministria e Diasporës/Komuna e Gjilanit

Koncert festiv për mërgatën

Ansambli Shota

Riza Bytyqi

Ismet Bogujevci

Grupi Fisnikët &Hekuran Krasniqi

Vendi “ Sheshi “Agim Ramadani” (Para teatrit) Ora : 20:00.

26.07.2018

Ministria e Diasporës / Komuna e Kamenicës Koncert për bashkatdhetarët Grupi Fisnikët &Hekuran Krasniqi

Vendi: Qendra e qytetit , Ora 20:00

28.07.2018

Ministria e Diasporës/Komuna e Prizrenit Koncert festiv për mërgatën Vendi : Qendra e qytetit –Shatërvan , Ora 20:00

29.07.2018

Ministria e Diasporës / Komuna e Mitrovicës , Vushtrrisë dhe Podujevës Dita e mërgimtarëve Shalë e Bajgores – Ora 11:00 – 19:00

31.07.2018

Ministria e Diasporës / Komuna e Suharekës Koncert për bashkatdhetarë Grupi Fisnikët &Hekuran Krasniqi Sheshi “Fadil Vata” Ora 20:00