E drejta e mësimit plotësues së gjuhës amtare në Diasporë

Germin organizon bashkëbisedim virtual në Google Hangout, më 11 dhjetor 2017 , nga ora 17:00(GMT+1), për të diskutuar për mësimin plotësues të gjuhës shqipe në mërgim.

Cilat janë përgjegjësitë, sfidat dhe munësitë e mësimit plotësues në Diasporë?; Çfarë roli luan Shteti amë në zhvillimin e mësimit plotësues të gjuhës shqipe; Çfarë përmban marrëveshja Kosovë – Shqipëri në lidhje me mësimin plotësuses për shqiptarët jashtë vendit.

Ju ftojmë që ta përcjellni diskutimin drejtëpërdrejt të hënën në ora 17: 00 (GMT+1, Zona Kohore e Kosovë). 

New York 11:00| Londër 16:00| Prishtinë 17:00| Stamboll 18:00.