Fushatë për dhurim gjaku nga Komuniteti shqiptar në Greqi

Komuniteti shqiptar në Greqi me datë 17 shkurt duke filluar nga ora 10:00-14:00 fton gjithë bashkëatdhetarët që të dhurojnë gjak pranë këtij komuniteti. 

Eja dhe Ti!

Për më shumë informata klikoni Këtu.