Recitali AMA 2019, Edicioni 6

Shoqata Uskana fton të gjithë fëmijët dhe të rinjt e grupmoshave të ndryshme të komunitetit Shqiptarë në Chicago dhe më gjërë.
Të bëhen pjesë e recitalit muzikor AMA 2019, Ed.6-të, organizuar nga Shoqata Shqiptaro-Amerikane USKANA.

Për më shumë informata për këtë ngjarje ju lutem klikoni Këtu.