Festa e Pavarësisë së Kosovës dhe 7 Marsit në Turku

Shoqata Bashkimi në Turku të Finlandës fton gjithë bashkëatdhetarët që së bashku të festojnë Pavarësinë e Kosovës dhe ditën e mësuesit.

Ngjarja fillon nga ora 18:00.

Për më shumë infromata klikoni Këtu.