EKSPOZITA FOTOGRAFIKE “FLAS SHQIP”

Ekspozitë e artistit Roland Tasho me personalitete të larta të Diasporës shqiptare ndër vite.

Vendi: Galeria Kombëtare e Arteve (GKA); Muzeu Historik Kombëtar; Qendra për Hapje dhe Dialog (COD) Kryeministri