Java Globale e Ndërmarrësisë

Innovation Centre Kosovo (ICK), do të organizojë Javën Globale të Ndërmarrësisë.  Kjo javë do të shënohet përmes aktiviteteve të ndryshme të cilat i japin përkrahje frymës ndërmarrësuese në Kosovë. Në këtë vit janë të parapara pesë tema: GEW Gratë, Rinia, Investitorët, Qytetet dhe Scales-up.  

Germin do të organizojë një Google Hangout për GEW Rinia – mes sipërmarrësve në vendin tonë dhe të Diasporës. Ky Hangout do të mbahet më 16 nëntor, në ora 17:00 Për më shumë klikoni në këtë link.