Mbahen “Ditët e Agimit” në Gjenevë

Në kuadër të aktiviteteve të saja, shoqata  ‘’Zhegra Gjenevë’’ organizon manifestimin kulturor tradicional “Ditët e Agimit, Gjenevë”, kushtuar heroit të kombit, Agim Ramadani.

Me këtë rast, shoqata fton bashkatdhetarët dhe të tjerët të jenë pjesë e këtijë manifestimi i cili do të mbahet më 12 maj 2018 duke filluar nga ora 18h:00.