Samiti i Diasporës

Samiti është një aktivitet që organizohet për herë të parë nga Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama. Samiti do të mbledhë rreth (x) individë të shquar nga fusha të ndryshme, drejtues apo përfaqësues të organizatave të ndryshme në diasporë, si dhe anëtarë të saj nga të gjitha vendet e botës. Gjatë samitit do të organizohen gjithsej nëntë panele me 100 panelistë. Më 20 nëntor do të realizohen disa vizita kulturore në Tiranë, Durrës, Berat, Krujë dhe Shkodër. Për më shumë klikoni në këtë link.