Festa e pavarësisë në Cremona

Shoqata “Shqipëria e Re” – Associazione “La nuova Albania” organizon festim për nder të ditës seë flamurit dhe 107 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë në Cremona.

Këtu gjeni linkun e ngjarjes 28 Nentor 2019.