Festa për përfundimin e vitit shkollor në Dusseldorf

Shkolla Shqipe në Dusseldorf Neusse Dormagen, organizon mbrëmje festive për përfundimin e vitit shkollor 2016/17 dhe përcjelljes në pension të mësueses dhe mësuesit, Nexhmije e Rifat Hamiti.
Program shkollor me këngë e valle & LIVE Shaqir Cërrvadiku & DJ Valentino Sky.

Më shumë informata: https://www.facebook.com/Shkolla-shqipe-n%C3%AB-D%C3%BCsseldorf-Neuss-e-Dormagen-367375376691742/