Festat e marsit në Singen

Shoqata RINIA Singen organizon mbrërmje për nder të festave të marsit.

Mbrëmja mbahet më datë 11.03.2017 duke filluar nga ora 19:00 deri 01:00.

Mysafirë special në këtë mbrëmje janë Stupcat dhe këngetari Afrim Muqiqi.

Për me shumë informata, klikoni në këtë link:  https://www.facebook.com/events/338878556477568/