Kosova dje, sot, nesër

Për ndër të 9 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Bashkësia Shqiptare Prefektura e Istrës organizon më 17.02.2017 në sallën e Kuvendit të qytetit të Novigradit nga ora 16:00 shfaqjen e filmit  ”Kosova dje, sot, nesër” i përgatitur nga anëtari ynë z. Viktor Ramaja si dhe program përkatës i nxënësve të mësimit plotësues në gjuhën shqipe nga shkollat e Istres!