Festivali familjar – Mitet dhe legjendat

Shoqata Shpresa Programme fton të gjithë të interesuarit në një ngjarje fantastike me përfaqësues që përfaqësojnë kultura dhe gjuhë të ndryshme.

Ngjarja fillon nga ora 15:00.

Për më shumë detaje ju lutem klikoni Këtu.