Futboll – Muzikë – Argëtim

Me përkrahjen e shoqatave shqiptare, Komuniteti Shqiptar i Gjenevës, organizon turnir futbolli, i cili mbahet më 17 qershor 2018. 

Gjatë organizimit do të ketë edhe pika muzikore dhe lojëra të tjera argëtuese. 

Ju mirëpresim!