Panairi i Dytë i Librit të Autorëve Shqiptarë në Greqi

Celet pranë Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi hapë, panairi e dytë të librave të autorëve shqiptarë në Greqi. Gjatë panairit do të keni rastin të njiheni më vepra letrare të bashkatdhetarëve tanë në Greqi dhe të merrni pjesë në promovimet e disa prej libravë të tyre.Hyrja është falas. Cmimet e librave nisin nga 3 euro.
Data: 08/09/10 Qershor 2018.
Adresa: Deligjiorgji 55-59, Metaksurgjio, Athine, kati i kartert.