“In excess” – Ekspozita në Hamburg të Gjermanisë nga Toro

“In excess” titullohet ekspozita e radhës e artistit nga Prishtina, me vendëqëndrim në Hamburg të Gjermanisë, Mentor A.Ejupi Toro. Ajo do të hapet në galerinë PopArt Store në qendrën tregtare të Edeka nord – Marktkauf-Center Hamburg më 27 mars 2019 dhe fillon në ora 18:00.

 

Ngjarje e marrur nga www.albinfo.ch.