Konferencë Ndërkombëtare: Ballkani Perëndimor në udhëkryqin e integrimit evropian

Qendra për Studime të Marrëdhënieve Ndërkombëtare (CEFIR) e Departamentit të Shkencave Politike të Universitetit të Liezhës (Liège), organizon një konferencë ndërkombëtare me titull:

Ballkani Perëndimor në udhëkryqin e integrimit europian dhe të fuqive në ngritje e sipër.

Procesi i zgjerimit të Bashkimit europian (BE) është ngadalësuar viteve të fundit për arsye të brendshme dhe të jashtme të vendeve të Ballkanit Perëndimor, si dhe vetë BE-së.

Konferenca fillon nga ora 11:00.

Ngjarje e marrur nga www.albinfo.ch