ISEAL: Darkë përkrahjeje

E enjte, 1 nëntor 2018
18:30 – 19:30 : Pritje & Aperitiv
19:30 – 22:30 : Darka & Program artistik : ILIRËT, TEUTA dhe të ftuar befasi…

Regjistrimi : FRS 100.- për person (darka dhe aperitivi)
Pagesa : Drejtpërdrejt në vend apo në gjirollogarinë e ISEAL-it deri më 28 tetor 2018
Numri i vendeve është i kufizuar, ndaj vetëm për vendet e rezervuara vendet janë të siguruara.
Rezervimi bëhët në : [email protected]
Të dhënat bankare

Institut Suisse d’Etudes Albanaises (ISEAL)
CCP 10-207389-6 & IBAN : CH07 0900 0000 1020 7389 6

*Me kontributin tuaj mund të liroheni nga tatimet, meqë ISEAL është i njohur me Vlerë publike në Zvicër..
Meny (Përgatitur nga restoranti Hôtel de Ville de Bussigny)
Aperitiv : Grignotage simple, vin blanc et rouge en pot, jus de fruits et minérales
Hyrje : Gambas marinées et servies sur un lit exotique à la mangue et aux agrumes, bouquet
croquant

Detajet e tjera, i gjeni duke kliku këtu.