Kisha Zoja e Shkodrës,organizon mbrëmje për Krishlindje

 Kisha Zoja e Shkodrës,më datën 18 dhjetor organizon mbrëmje për Krishlindje. 
Natën e së diel 06:00 pm-11:00 pm, çmimi per të rritur është 20$, ndërsa për fëmijë dhe për të rinjë është falas. Gjithashtu fotografimi  
me BabaDimrin  fillon nga ora në ora 8:00 pm.
Për më shumë informata  është linku në Facebook  :https://www.facebook.com/events/1169036599811092/