Turniri i 8-të i futbollit gjithëshqiptarë në Amerikë

Shoqata Albanian American Cultural Center për të 8 vit rradhazi do t’i mbledhë klubet e futbollit shqiptar nga ShBA në New Jersy. Turniri i furbollit fillon nga ora 09:00 dhe përfundon në ora 19:00. Tiketa kushton 5$

Për më shumë informata  është linku në Facebook: https://www.facebook.com/events/373656032 971114/.