Klubi Kosova fton të rinjtë t’i bashkohen ekipit

Klubi i Kosovës ka ftuar të gjithë të rinjtë nga mosha 6 deri në 19 vjeç që jetojnë në Zvicër t’i bashkohen klubit, pasi janë duke kërkuar juniorë dhe lojtarë të rinj. Njëra nga skuadrat më të suksesshme shqiptare në Zvicër është Kosova e Cyrihut.

Klubi i Kosovës ka ftuar të gjithë të rinjtë nga mosha 6 deri në 19 vjeç që jetojnë në Zvicër t’i bashkohen klubit, pasi janë duke kërkuar juniorë dhe lojtarë të rinj. Ata duhet të kenë veshje sportive, via albinfo.ch.

A dëshiron të mësosh të luash futboll? Çfarë po pret, provoje fatin tënd në klubin më interesant dhe më emocionues në rajon. Eja te FC KOSOVA dhe përjetoje futbollin.

Për më shumë info: 

Sportanlage Juchhof 1 Vulkanstrasse 200, 8048 Zürich

Më shumë informata:

Samet Bedija

079 873 37 11

[email protected]