Komuniteti Shqiptar i Gjenevës, dy manifestime për festat e nëntorit

Në kuadrin e Festës sonë Kombëtare dhe Vitit Mbarëkombëtar të Gjergj Kastriotit Skënderbeut, Komuniteti Shqiptar i Gjenevës në bashkëpunim edhe me shoqata tjera, me 1 dhe 2 dhjetor, organizon dy manifestime.