Koncert me diligjint Kristo Kondakci, orkestër dhe solistë

North End Music dhe Performing Art Centers ka nderin të ju prezantojë koncertin e dytë të pushimeve ”Concert of Handel’s Messiah”, Part I.

Koncerti do të mbahet në kishën St. Stephen’s Church, duke filluar nga ora 19:00. Hyrja është PA PAGESE, me sugjerim që të bëni donacion 15 dollar. Duhet të bëni rezervim. Ky është linku: https://www.facebook.com/events/1240596949333387/

Diligjint: Kristo Kondakci

Solist:
Arthur Rishi, tenor
Alexanda Dietrich, Mezzo
Kathryn McKellar, soprano
Junhan Choi, Bass