Konferencë me Gratë e Suksesshme të Diasporës

Mbështetur në planin e veprimit për vitin 2018, Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike organizon konferencën me gratë e suksesshme të diasporës.

Mbështetur në planin e veprimit për vitin 2018, Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike organizon konferencën me gratë e suksesshme të diasporës.

Konferenca do të ketë për bazë  temën: Roli i gruas në diasporë, vendimtar për ruajtjen e familjes dhe të identitetit kombëtar.

Konferenca do të organizohet në Prishtinë, më 20 dhe 21 korrik 2018. Të interesuarat për pjesëmarrje në këtë konferencë duhet të dërgojnë një CV.

Data: 20 korrik 2018

Vendi: hoteli “Sirius”, Prishtinë;

Koha: 10:00.

Data: 21 korrik 2018, vizitë në Valbonë (Shqipëri).

Për më shumë informata mund të kontaktoni në numrat e tel: 038/ 200 17-016 dhe 038/200  17 -022   dhe në adresën: [email protected];   [email protected][email protected].