“Kosovo War, 20 years ago”

Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës në bashkëpunim me Universitetin Popullor Shqiptar organizon një ekspozitë fotografike me titull “Kosovo War, 20 years ago”.

Ekspozita do të mbahet në hyrjen e Uni-Mail-it më 30 prill (nga ora 10:00) deri më 4 maj 2019 (deri në orën 16:00).

Gjithashtu një tryezë të rrumbullakë është planifikuar  të martën, më 30 prill në orën 19:00 (Uni-Mail Room MR290), në të cilën do të kemi privilegjin të ndjekim :

– Ueli Leuenberger, Kryetar i Shtëpisë Ndërkombëtare të Shoqatave, ish-këshilltar kombëtar dhe ish-President i Partisë së të Gjelbërve në Zvicër.

– Monique Eckmann, profesore nderi në Universitetin e Gjenevës.

– Salih Kabashi, gazetar dhe publicist.

– Kaltrina Ilazi, mjeke, koordinatore e Shoqatës së Studentëve Shqiptarë të Gjenevës dhe menaxhere e projektit të ekspozitës.