Takim inforumes: A doni të kontribuoni në zhvillimin e Kosovës & Shqipërisë?

A jeni studentë apo profesionistë nga diaspora shqiptare në Gjermani dhe dëshironi të kontribuoni me ekspertizën tuaj në Shqipëri apo Kosovë? Atëherë aplikoni për pjesëmarrje në Seminarin e CIM “Të qëndrosh apo të kthehesh” për Shqipëri dhe Kosovë. Takimi informues do të mbahet në data 17-19 maj 2019, në Frankfurt. Për detajet ju lutemi shihni posterin: