Promovimi i librit “Libri i Luftës” në Koper

Shoqata Kulturore “Iliria” në Slloveni në krye me presidentin e saj z. Heset Ahmeti, në bashkëpunim me Ambasadēn e Republikēs së Kosovës në Slloveni, organizon promovimin e “Libri i Luftës” të autorit, gazetarit dhe publicistit tē njohur z.Nuhi Bytyqi.

Për librin flet: gazetarja, shkrimtarja dhe luftētarja e orëve të para të UÇK-ës z.Leonora Buçinca.

Adresa:
Shoqata Kulturore “Iliria”
Istrska cesta 41
6000 Koper – Capodistria
Slloveni

Mirë se vini.